Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
marzenie druk do macierzyńskiego mozesz wydrukować ze strony nav www.nav.no/Om+NAV/Skjemaer/Privatpersoner/Vedleggsveileder?key=267385&languagecode=53 wystarczy wypelnić polecenia zeby wydrukowac wniosek a nie przykład. To co musi wypełnic Twoj pracodawca czyli informacje o dochodzie znajdziesz tu www.nav.no/Om+NAV/Skjemaer/Alle+skjemaer?query=&categoryKey=1189 NAV 08-30.01 kliknij na Bokmal i Ci sie pobierze lepiej miec to przy skladaniu wniosku bo jedna osoba w nav moze powiedziec ze tego nie wymagaja a inna powie Ci ze tak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No to wniosek juz masz marzenie Nie wiedzialam ze drukuje sie nie przyklad
Ale tak czy inaczej to w nav pytaj co i jak no i powodzenia-jak juz tam wkoncu zawitasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki Niusia na linki no i masz racje co Nav to czego innego wymagaja mam nadzieje że nie wyjde z Navu cała w nerwach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
własnie na to patrze i Niusia mam kliknąc na Forhåndsvis skjema i to jest ten wniosek??? bo pisałaś że musze wykonac jakies polecenia żeby wydrukować wniosek ale weszłam na to i tam sa jakies tabelki do wypełnienia i dlatego pytam czy to jest to jestem nieogarnieta w tych papierach tutaj;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
nie nie...ponizej masz rozne zdania...zaznacz te ktore dotycza ciebie i daj "Neste steg" na samym dole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aha to tam mam wypełnic swoje dane oki znałazłam dzieki wielkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
znaczy sie dane jak numer personalny i postnummer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
tak dokładnie nie ma za co
Bylismy dzis na szczepieniu, moj smyk ma prawie 6 miesiecy wazy 8,865 kg i ma 70,5cm
Ciapu Ciapu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Nie ma jak kąpiel duzy,śliczny chłop hi ja tez chce juz mojego synka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
moje drogie a chorowałyście w ciązy??tzn lekka grypa;( bo mnie meczy katar i ból gardła i czy znacie jakies bezpieczne witaminy które mogłabym tu kupic i zażywac??? nie chce sie załatwić na amen;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok